6 Şubat 2009 Cuma

Kasım 2007 tarhinde sizlere merhaba diyen Erol Marketing , 10.000'in üzerinde kayıtlı üyesiyle hızla büyümektedir. Sektöründe bir ilke imza atarak Network sistemlerine yeni bir boyut kazandıran EMS 'nin benzersiz kazanç sistemi ile çok ciddi gelirler elde edebileceksiniz.. Henüz ilk yılında 200.000 TL'nin üzerinde prim dağıtmasıyla ne kadar kazançlı bir sistem olduğunu gösteren EMS , 2009'a merhaba derken yüzlerce yeni ürün çeşidiyle ikinci yılında sizlere çok geniş bir ürün gamı sunarak kazançlarınızı katlamayı hedefliyor...

Erol Group Bünyesinde , tamamı yerli sermayeden oluşan bu ortak platform sayesinde sizlere müthiş bir ek gelir fırsatı sunmaktayız...Mevcut işlerinize mani olmadan , ek bir iş olarak yapabileceğiniz ve belki de mevcut işinizden çok daha fazla kazanç sağlayabileceğiniz bu sistem sayesinde kendi işinizin patronu olabilir, ekonomik özgürlüğün tadını çıkarabilirsiniz..
Genel olarak EMS'nin sistemi ve avantajlarını özetleyecek olursak ;
1. Dünyada ilk defa uygulanan üyelik primi sayesinde 250.000 TL'nin üzerinde bir gelire sahip olabilirsiniz..
2. Her ay ürün alma zorunluluğu gibi bir aktiflik şartı kesinlikle yok. Sizlere gönderdiğimiz katalogdan satışınızı yapar ve sadece sattığınız ürünün siparişini verirsiniz. Dolayısıyla SIFIR RİSK ile çalışırsınız..
3. Sürekli artan ürün çeşidi sayesinde ve bu ürünlerin hayatta zorunlu olarak kullandığımız ürünler olamsı sebebiyle sadece kendi ihtiyaçlarınızı karşılarken bile çok ciddi kazançlar sağlayabilirsiniz..
4. Ödemelerinizi haftalık olarak alabilirsiniz..
5. Ürünler Günlük hayatta kullanılan ve sirkülasyonu hızlı olan ürünler olması sebeyile satışınız kolaylaşır.. Üstelik %30 ile %50 arasında ciddi bir satış primi elde edersiniz. Bunun yanıda ekibinizdeki cironuza görede %24'kadar bir prim elde edebilirsiniz.
6. EMS'nin fiyat poitikası gereği her ürün grubunun ekonomik alternatifleri mevcut olduğundan , belli bir kesime değil her gelir tabakasındaki müşteriye hitap edebilirsiniz. Herkesin kullandığı ürünü her kesimin bütçesine göre satışını gerçekleştirebilirsiniz..
7. Türk firması ve tamamen yerli bir sermaye...

http://www.erolmarketing.org/NewUser.aspx

sistem çok basit ... Bu sistemle çalışan etrafınızda yüzlerce insan vardır.( Avon,oriflame,tupperware vs...) Ama farkı bu sistemin ürünleri almasamda olur denilicek ürünler olmaması.Giyim çünkü hayatımızın her alanında ihtiyaç duyduğumuz bir iş..... Hadi hemen üye olun satışlarınızdan kar yapmaya başlayın...Bol kazançlarrr !!!

2 Şubat 2009 Pazartesi

reklam izle kazan :)

Reklamları sıkılmadan izleeyebiliyor musunuz? İşte tam size göre bir site hem reklam seyredip hem de para kazanmaya ne dersiniz? Evet yanlış okumadınız bilgisayar başında reklam izledikçe para kazandıran bir site var ... Bu siteye üye olun seyrettiğiniz reklamlardan para kazanın. Eğer sevdikleriniz içerisinde sizin gibi reklam izlemeyi sevenler varsa onlarıda davet edin onlar reklam izledikçe sizde para kazanın... Şimdiden iyi seyirler bol kazançlaarrr....

http://secure.reklammatik.com/member_main.php?page=new_member_link&refererid=78655102

okuyun para kazanın !!!

Mail adresine sürekli gelen reklam,tanıtım maillerinden bıktınız değil mi? çünkü bu mailler sizin zamanınızı alıyor ve mail adresinizin posta kutusunu sürekli dolduruyor. Birçoğumuz bu yüzden okumadan bu mailleri sileriz... ARTIK SİLMEYECEKSİNİZ !! çünkü bu MAİLLERİ OKUYARAK PARA KAZANACAKSINIZ !!!!!! Sizi yönlendirdiğim bu site Girişimcilik ödülü almış çevremdeki birçok insanın bu sayede para kazandığı bir adres... Sizde üye olun eşinizi,akrabalarınızı, sevdiklerinizi kısaca tüm tanıdıklarınızı bu siteye davet edin ve mailinize,cep telefonunuza gelen reklamları okuyarak,üye yaptığınız insanlar bu reklamları okudukça para kazanın.Krizin ülkemizi vurduğu şu günlerde herşeye zam gelirken bırakın bir faturanızı da sevmediğiniz bu reklamlar ödesin...

Hepinize bol kazançlarrrr :))

Tıkla üye ol...
http://www.superteklif.com/SuperUye/SuperUyeFormu.aspx?bid=18612a9b-05b2-43ed-ab59-3a416020e05f